tisdag 27 maj 2014

En plats i solen


Lördagen den 24 maj firade Trädgårdsväxter AB på Bondsättersvägen i Adolfsberg 50 års jubileum. Trädgårdsföreningen var med på ett hörn, ett soligt sådant, och firade samtidigt som vi informerade om vår förening för att värva nya medlemmar. Ett uppskattat lotteri anordnades i samarbete med Trädgårdsväxter, som frikostigt skänkte alla vinster. Många fick vårt program, trädgårdstidning och också råd om växtinköp och flera nya medlemmar kunde vi räkna in vid dagens slut. 


Dom som inte hade turen att vinna kunde ändå ta tillfället i akt att utöka sina trädgårdar genom att välja ur ett stort urval av perenner, träd och tillbehör. Visste man inte vad man skulle välja eller hur man skulle få till det i den egna täppan fanns möjlighet att få råd av trädgårdsdesigner som fanns på plats.


Det bjöds på kaffe med goda rulltårtor och smakprov på grillat vildsvin. Denna trevliga varma dag slutade med åskurladdning. Men när regnet kom hade vi redan packat ihop, mycket nöjda med att ha träffat så många glada, trädgårdsintresserade människor.