torsdag 23 juli 2015

Så snyggt i Frövi!


"En trädgård utöver det vanliga" - ja så skrev vi i vår inbjudan. Vi kunde inte haft mer rätt för inte var det mycket som tillhörde det vanliga i Sven-Arnes Nilssons trädgård inte. Visst fanns där till exempel nävor och krolliljor men då lite ovanligare namnsorter. Ja en riktig visningsträdgård var det. Så noggrant skött och så mycket att se och lära och kanske rentav ta efter.


Men hur bär han sig åt Sven-Arne? Inga angripna växter, inget ogräs, inga vissna blommor och alldeles perfekta gräskanter. Det är lätt att få lite panik över sin egen halvskötta trädgård med kirskål och sniglar och inte alls några raka kanter. Men det är väl det som är så spännande med de trädgårdsbesök vi har förmånen att få vara med om. Den ena trädgården är inte den andra lik, precis som vi trädgårdsägare är olika varandra. Att få titta in i privata trädgårdar och få en glimt av hur någon annan har tänkt och ordnat det är så givande just för att det berättar något om den/de som bor där. Och alltid finns det något att ta med sig.

Sven-Arne himself
Sen är det väl inte alla av oss som fått sin trädgård utlagd med bildspel på Youtube men se det har Sven-Arne. Med all rätt. Titta gärna via länken både ni som inte hade tillfälle att se trädgården den här gången och ni som var med men inte fick nog. Sven Arnes trädgård på Youtube

Tack Sven-Arne för att vi fick komma på besök och för den fina guidningen!


Den här gången bjuder vi på extra många bilder. Titta och njut. 

Cirka 35 personer mötte upp i Frövi"Många besökare i trädgården idag"

Vårt nästa trädgårdsbesök blir på Krämarens takterass den 25 augusti. Hoppas vi ses då. Välkomna!