tisdag 15 september 2015

Trädgårdsföreningen på BlomsterlandetLördag den 12 september fick trädgårdsföreningen nöjet att delta i höstfest på Blomsterlandet i Marieberg. Säsongens växter, lökar och snittblommar var framdukade i butiken. Där fanns mycket att välja på bland annat för att inreda inne med krukväxter, plantera ute för att få det snyggt i sina höstkrukor eller lökar för plantering till en blommande vår. 

Vi fanns på plats och informerade om vår förening för att värva nya medlemmar och ordnade lotteri med fantastiska vinster som Blomsterlandet sponsrade oss med. Resultatet blev några nya medlemmar till föreningen, många glada och tacksamma vinnare i lotteriet och ett tillskott till föreningens kassa som kommer att användas i vårt fortsatta arbete med ett så varierat program som möjligt.

Ett stort tack till Blomsterlandet och Katarina och Peter med personal för ert trevliga bemötande och er generösa sponsring. En rolig dag där vi mötte era kunder och några nya och även kanske framtida medlemmar till vår förening.

En bedårande ros till en lycklig vinnare
  
Vår nästa aktivitet blir ett föredrag med Ann Larås söndag den 8 november. Hon tar oss med på en resa i ord och bild till några fantastiska trädgårdar och parker i södra England. Hoppas vi ses då. Välkomna!